+31(0)85 060 61 00 [email protected]

WIE ZIJN WIJ?

 

Starline Development ontwikkelt websites op maat en regelt ook nog uw hosting en domeinnaam! Zo zorgen we ervoor dat al uw zaken met betrekking tot uw website door één partij wordt geregeld. Dit zorgt voor een erg fijne ervaring voor onze klanten

%

Webdesign

%

oplossingen op maat

%

app design

%

mobile oplossingen

WAT DOEN WIJ?

Wij leggen onze focus voornamelijk op het ontwerpen en realiseren van websites voor onze klanten. Omdat wij vinden dat elke website uniek moet zijn maken wij al onze websites op maat. Dit houd in dat wij niet doen aan standaard pakketten. Als u interesse heeft in een website dan neemt u contact met ons op, plannen we een afspraak, en komen dan samen tot een goede oplossing. Hiernaast bieden wij ook nog hosting en domeinnamen aan. Hierdoor heeft u alle componenten voor uw website onder een dak. Dit onderscheid ons van anderen en maakt het erg fijn om met ons samen te werken!

WIJ ONTWIKKELEN MAATWERK

Een goed werkende app kan erg veel betekenen voor uw bedrijf. Het kan u een enorme voorsprong geven als u een goed functionerende app heeft en bedrijven met gerelateerde diensten niet. Bij Starline Development kunnen we zowel een Android app als iPhone app ontwikkelen. Wij kunnen allerlei apps maken. Een zakelijke app, leer app, bestel app of een spel. Noemt u het maar op en wij realiseren het voor u. Wij leveren maatwerk, de apps die wij maken zijn volledig naar uw wensen ingericht. Een app laten maken Zoetermeer kunt u het beste door ons laten doen.

WIJ BIEDEN U DUIDELIJKHEID

Bij Starline Development vinden we communicatie een erg belangrijk punt. Dit zult u ook terugzien als u ervoor kiest om uw app door ons te laten ontwikkelen. Wij houden ons aan de planning en houden u ook op de hoogte. Zo weet u hoe ver wij zijn en wanneer u kan verwachten dat uw app is. Met Starline Development krijgt u een professionele partner. Ons doel is om u tevreden te houden en zo samen met u een succesvolle app te ontwikkelen. Wij zullen uw wensen realiseren.

ONS DOEL:

Ons doel is om u tegen een marktconforme prijs een product te geven waardoor het succes van uw onderneming stijgt. Wij streven er altijd naar om onze klanten tevreden te houden. Communicatie speelt hierbij een grote rol. Wij willen onze klanten een goede ervaring geven. Wij houden ons daarom aan een gemaakte planning en blijven u informeren over nieuwe ontwikkelingen, zo krijgt u zoveel mogelijk duidelijkheid. Wij willen samen met u een goed werkend product realiseren dat representatief is voor uw bedrijf.

Zullen we samen aan de slag gaan? Stuur ons een bericht!

6 + 12 =

 

HULP NODIG? BEL ONS:

(0)85 060 61 00

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

6 + 11 =

 

Edisonstraat 55

2723RS Zoetermeer 

Tel:
 
+31 (0)85 060 61 00
Mail:
[email protected]

Copyright @ Starline Development.