+31(0)85 060 61 00 hello@starlinedevelopment.nl

WIE ZIJN WIJ?

 

Starline Development ontwikkelt apps, websites en webshops. Wij kunnen uw concept omzetten in een goed functionerende website of app. Elk bedrijf is anders en het ontwikkelen van apps en websites is dus maatwerk. Wij vinden goede communicatie erg belangrijk. Doordat wij de wensen van een klant goed op papier zetten kunnen wij voor iedereen de beste site of applicatie bouwen. Bij Starline Development hebben we erg veel ervaring met zowel het ontwerpen als programmeren van websites en apps. Wij weten precies wat er bij komt kijken om bijvoorbeeld een volledig functionerende webshop in elkaar te zetten.

%

Webdesign

%

oplossingen op maat

%

app design

%

mobile oplossingen

WAT DOEN WIJ?

Wij kunnen een applicatie of website ontwikkelen waardoor de taken die uitgevoerd moeten worden binnen uw bedrijf makkelijker worden. Ook kunnen wij een webshop, applicatie of website maken voor uw klanten. Doordat wij een functionele en grafisch goed uitziend product maken heeft u al snel een voorsprong op concurrentie. Wij kunnen zowel Android als iPhone apps maken. U krijgt een website of app die er niet alleen grafisch goed uit ziet maar ook volledig functioneel is. Wij nemen al uw zorgen uit handen. Starline Development helpt u met het ontwerpen, realiseren en ontwikkelen van uw app, website of webshop. Wij kunnen eventueel zelfs uw content in verschillende talen schrijven.

WIJ ONTWIKKELEN MAATWERK

Een goed werkende app kan erg veel betekenen voor uw bedrijf. Het kan u een enorme voorsprong geven als u een goed functionerende app heeft en bedrijven met gerelateerde diensten niet. Bij Starline Development kunnen we zowel een Android app als iPhone app ontwikkelen. Wij kunnen allerlei apps maken. Een zakelijke app, leer app, bestel app of een spel. Noemt u het maar op en wij realiseren het voor u. Wij leveren maatwerk, de apps die wij maken zijn volledig naar uw wensen ingericht. Een app laten maken Zoetermeer kunt u het beste door ons laten doen.

WIJ BIEDEN U DUIDELIJKHEID

Bij Starline Development vinden we communicatie een erg belangrijk punt. Dit zult u ook terugzien als u ervoor kiest om uw app door ons te laten ontwikkelen. Wij houden ons aan de planning en houden u ook op de hoogte. Zo weet u hoe ver wij zijn en wanneer u kan verwachten dat uw app is. Met Starline Development krijgt u een professionele partner. Ons doel is om u tevreden te houden en zo samen met u een succesvolle app te ontwikkelen. Wij zullen uw wensen realiseren.

ONS DOEL:

Ons doel is om u tegen een marktconforme prijs een product te geven waardoor het succes van uw onderneming stijgt. Wij streven er altijd naar om onze klanten tevreden te houden. Communicatie speelt hierbij een grote rol. Wij willen onze klanten een goede ervaring geven. Wij houden ons daarom aan een gemaakte planning en blijven u informeren over nieuwe ontwikkelingen, zo krijgt u zoveel mogelijk duidelijkheid. Wij willen samen met u een goed werkend product realiseren dat representatief is voor uw bedrijf.

Zullen we aan de slag gaan? Stuur ons een bericht!

11 + 14 =

HULP NODIG? BEL ONS:

(0)85 060 61 00

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

1 + 15 =

 

Edisonstraat 55

2723RS Zoetermeer 

Tel:
 
+31 (0)85 060 61 00
Mail:
hello@starlinedevelopment.nl

Copyright @ Starline Development.