+31(0)85 060 61 00 [email protected]

OPTIMALISATIE OPTIES VOOR UW WEBSITE!

301 REDIRECTS

Ga je een bestaande website vernieuwen en is deze wel al reeds geïndexeerd door zoekmachines? Dan wil je de posities, ofterwel ranking van bepaalde pagina’s wellicht niet verliezen. Daarom dien je goed rekening te houden met een aantal zaken.

Daarbij kan je gebruik maken van zogenaamde 301 redirects waarmee je Google verteld wat er met je oude pagina’s is gebeurd en waar het de nieuwe variant ervan kan vinden.

€75,00/JAAR

SEO ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Wij zorgen ervoor dat websites zoals Google vriendelijk zijn. Dat betekend dat de techniek en basisinrichting van de site al goed voorbereid is voor zoekmachines om de site zo soepel mogelijk te kunnen indexeren. Dat houdt natuurlijk niet in dat de inhoud van de site bijvoorbeeld categorieën, trefwoord aanwezigheid, etc. Google geeft een geoptimaliseerd website een betere positionering in zijn zoekmachine

€100,00/JAAR

 

SITE SNELHEID OPTIMALISATIE

Een soepele sitebeleving moet je nooit onderschatten omdat een bezoeker kan na enkele seconden al afhaken! Het is dus super belangrijk dat de wachttijd van het inladen van de pagina’s en dergelijke zo snel mogelijk moet zijn en dat gaat niet vanzelf! Wij bouwen websites altijd met het principe van lean-and-mean maar hoe meer componenten en content je toevoegd, hoe meer dat ten koste gaat van je inlaadtijden.

€175,00/JAAR

HULP NODIG? BEL ONS:

(0)85 060 61 00

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

14 + 9 =

 

Edisonstraat 55

2723RS Zoetermeer 

Tel:
 
+31 (0)85 060 61 00
Mail:
[email protected]

Copyright @ Starline Development.